• Welcome - CASA VACANZE HORVATH

HUS FÖR SEMESTER HORVATH - Sicilien - Alcamo Marina

HUS PÅ STRANDEN SAND. 30M FRÅN HAVET

Horvaths semesterhus finner ni vid direkt på stranden vid ALCAMO Marina, som ligger i den vackra Castellamare-bukten. Husen ligger direkt med angränsning och tillgång till stranden!


Sicilien, havet och naturen är allt du hittar i den vackraste regionen i Italien!

APARTMENTS

HUS FÖR SEMESTER HORVATH - Sicilien - Alcamo Marina


HUS PÅ STRANDEN SAND. 30M FRÅN HAVET


Lägenhet 120sqm + 80sqm terrass


Horvaths semesterhus finner ni vid direkt på stranden vid ALCAMO Marina, som ligger i den vackra Castellamare-bukten. Husen ligger direkt med angränsning och tillgång till stranden!

 

Lägenheten består av ett bekvämt vardagsrum att relaxa i samt ett spatiöst kök som bägge har utsikt mot det turkosa havet. Därutöver finns det tre sovrum med möjligheter för sex personer att sova bekvämt i två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två sängar. Dessutom kan två extrabäddar användas vid behov.

 

Efter lång dag på stranden – i havet och den smekande värmande solen – finns det naturligtvis många möjligheter till att svalka av sig och fräscha upp sig inför kvällen: 1 badrum med dusch, 1 WC, 1 utomhusdusch och även en duschmöjlighet i garaget.


 Stranden, som har ni har tillgång gratis när ni bor hos oss, känns precis så privat och egen som man kan önska!


Skulle dock inte stranden locka en dag, utan ni kanske vill avnjuta en mer relaxad tillvaro runtom i lägenheten eller när eftermiddagen blir sen och kvällen anländer och ni vill avnjuta en mer privat stund, så har husen tre stora och möblerade terrasser att erbjuda – totalt 80 kvadratmeter! – varav två stycken har utsikt över havet. I samma andetag bör nämnas att alla rum faktiskt har havsutsikt.

 Vid ankomsten kommer ni att finna rena täcken, lakan och handdukar färdiga för er vistelse.


Vi ställer även porslin och allt annat nödvändigt i köket till ert förfogande, inklusive: mikrovågsugn, brödrost, ugn,tvättmaskin,kyl och frys, strykjärn & strykbräda och en grill till er bekvämlighet.


 I priset ingår följande: förbrukning av vatten, el, gas, rena sängkläder & handdukar (som byts varje vecka), TV ochslutstädning.


På begäran erbjuder vi spjälsäng, babybadkar, skötbord och barnstol för små barn. Till ert förfogande har ni också en stor privat parkering om ni kommer med egen bil eller hyrbil. Vi har tyvärr inga möjligheter att hyra ut egna bilar till er.


Husen går att hyra för en vistelse på minst en vecka och högst 2 veckor. Uppvärmning och luftkonditionering är lätt att ställa på om ni så önskar.


DJUR :accepterar villigt djur hundar, katter .. om du är van att vistas inne lägenhet


Reservation:  susannastabile@gmail.com

      

                          skype : horvath.zsuzsanna 22

 

BILDER APARTMENT NOEMIBILDER APARTMENT SUSANNA

TURISM

PLATS

KONTAKT S

Name

Contacts :susannastabile@gmail.com
Cell : 3395244734
Skype : horvath.zsuzsanna22

 

Surname
Email
Message
Informativa (d.lgs 196/2003)
The completion of this form is to request the delivery address you indicated the information she requested. Pursuant to Legislative Decree 196/2003 (Code relating to the processing of personal data) the processing of information relating to you, will be based on principles of correctness, lawfulness and transparency and the protection of your privacy and your rights.